No more excuses...

1:1 coaching & duo coaching

Wil je alleen of samen met iemand begeleid worden naar een happy, healthy & fit lifestyle? Dan is 1 op 1 coaching of duo coaching the way to go. Met een no nonsense-aanpak, praktische informatie en realistische doelen werken we samen toe naar een duurzame, gezonde levensstijl. 

Prijs vanaf

€300

Minimaal 6 contactmomenten, waaronder een kennismaking, nulmeting, tussenmeting, eindgesprek en min. 2 losse sessies.

Get happy, healthy & fit with me

Iedereen is anders en daarom zijn er geen vaste pakketten bij Smile a Lot. Het aantal sessies wordt namelijk tijdens het kennismakingsgesprek bepaald aan de hand van je/jullie doelen en verwachtingen. Gedurende het traject kun je ook tussen de sessies door vragen stellen, tips krijgen en sparren dankzij de 24/7 WhatsApp-ondersteuning (iedere dag binnen 2 uur een antwoord tussen 06:00 en 20:00 uur)

1:1 Coaching

Ieder traject is opgebouwd uit een aantal vaste onderdelen, namelijk: een vrijblijvend kennismakingsgesprek, beginmeting door middel van weging en/of vragenlijst, stappenplan en eindmeting. Iedere sessie duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten. De sessies vinden plaats bij jou thuis of op een door mij geregelde locatie. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen de duur en intensiteit van het traject. 

Prijs vanaf

€300

De prijs is afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject.

*v.a. 15 km geldt €0,19 per km.

Prijs vanaf

€450

De prijs is afhankelijk van de duur en intensiteit van het traject.

*v.a. 15 km geldt €0,19 per km.

Duo coaching

Met je partner, vriend(in) of familielid een coach-traject aangaan, is zowel praktisch als motiverend. Dankzij een duidelijk plan en handige tips werken jullie samen toe naar een fitter en gezonder leven. Zo heb je niet alleen een stok achter de deur door de sessies met mij, maar ook door degene waarmee je het traject aangaat. Dit maakt het aanpassen van je levensstijl leuker en makkelijker! 

Losse sessie

Wil je gewoon een keertje sparren, weten wat de status is van jouw gezondheid of meer informatie krijgen over het aanpassen van je levensstijl? Dan is een losse sessie een goed begin. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdens (of binnen 7 dagen na de sessie) te kiezen voor een traject of strippenkaart. De kosten voor de losse sessie worden dan verrekend met de totale prijs. 

€50

Iedere sessie duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

*v.a. 15 km geldt €0,19 per km.

Voordelen coaching bij Smile a Lot

1

Coaching op maat

Ieder traject, zowel online als 1 op 1, is gericht op jou als individu. Het aantal sessies en de intensiteit zijn afhankelijk van jouw doelen en wensen. Hierdoor zit je niet vast aan een vooraf bepaald pakket. Tijdens het kennismakingsgesprek en gedurende het traject bepalen we samen wat werkt voor jou. 

2

Avond & weekend

Een volle agenda mag niet de reden zijn dat jij minder gezond leeft. Daarom kun je ook in de avonduren (tot 21.00) en in de weekenden (van 09:00 tot 20:00) gecoacht worden. Ook kun je ervoor kiezen om de ene week meer gecoacht te worden en de andere week weer minder. Zo kun je de sessies afstemmen met je andere afspraken.

3

24/7 Ondersteuning

Volg je een online traject of een 1 op 1 traject, dan kun je op ieder moment van de dag rekenen op ondersteuning via WhatsApp. Zo kun je jouw vraag stellen, tips krijgen of -als je dat nodig hebt- een peptalk krijgen. Van maandag t/m zondag tussen 06.00 uur en 20.00 uur ontvang je binnen 2 uur een reactie of antwoord.

4

Al jouw info binnen handbereik

Smile a Lot werkt met Trainin. Een betrouwbaar softwareprogramma dat ervoor zorgt dat je altijd bij je documenten kunt. Dit uiteraard met een eigen, veilige inlog. Alles vind je op één plek: van meetresultaten tot recepten en van handige links tot jouw eigen stappenplan. Ook kun je middels een rooster jouw volgende afspraak plannen en/of wijzigen.

5

Realistische doelen

Of je nu een losse sessie, strippenkaart of traject afneemt, bij Smile a Lot word je gecoacht op basis van een haalbaar en realisitisch doel. Kleine veranderingen die we stap voor stap monitoren tot het een gewoonte wordt. Dit kost dan wel meer tijd, maar is wel dé manier om je levensstijl zo te veranderen dat je deze ook na onze laatste sessie kunt blijven volhouden.

6

Focus op mindset, voeding & beweging

Een gezonde levensstijl is gebaseerd op drie focuspunten: de juiste mindset, gezonde voeding en voldoende beweging. Iedereen is anders en daarom ligt de focus bij jou misschien niet op je eetpatroon maar juist op het creëren van een andere mindset of op frequenter bewegen. Samen bepalen we op welk onderdeel we gaan focussen, zodat je jouw doel behaalt. 

Motivatie, inspiratie en gezonde tips en tricks direct in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Laat dan je mailadres en vraag achter via de onderstaande knop of neem contact met me op via de contactgegevens onderaan de pagina.

Zodra ik je aanvraag ontvang, neem ik telefonisch contact met je om om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kijken we of ik de juiste coach voor je ben, wat jouw doel is en hoe we daar gaan komen. Ook de duur en intensiteit van het traject worden bepaald en aan de hand daarvan komen we tot een prijs(indicatie). Vervolgens ga ik aan de slag met een stappenplan en plannen we direct de volgende afspraak in voor een nulmeting (afhankelijk van je doel kan deze meting bestaan uit een vragenlijst met of zonder weegmoment). Daarna plan je zelf via de app je volgende sessies. Ieder traject bestaat tevens uit tussenmetingen, een eindgesprek en een coachverslag. Indien gewenst plannen we drie maanden na afloop van het traject een gratis vervolggesprek om te kijken hoe het met je gaat en waar je nog op kunt letten. 

Jazeker! Het kennismakingsgesprek is bedoeld om te kijken of er een klik is vanuit beide kanten. Als deze er is, gaan we aan de slag met het behandelplan. Is deze er niet, dan geef ik je graag advies voor andere oplossingen of andere coaches.

De sessies kunnen zowel bij je thuis als op een externe, nabijgelegen locatie plaatsvinden die ik regel (en waar geen extra kosten aan verbonden zijn). Coaching bij jou thuis heeft als voordeel dat je je op je gemak voelt en ik een goed beeld krijg van je huidige situatie. Daarnaast kan ik je op deze manier ook beter adviseren over koken en nieuwe recepten, door bijvoorbeeld samen iets te maken. Bij goed weer kunnen we er natuurlijk ook voor kiezen om een sessie wandelend te doen. 

Als je binnen 7 dagen na een losse sessie toch besluit over te gaan tot een traject, worden de kosten voor de losse sessie verrekend met de totale prijs van het traject.

Deze worden bepaald aan de hand van jouw vragen, doelen en agenda. Hoe groter je doel en hoe meer aanpassingen in je huidige levensstijl, hoe meer sessies we waarschijnlijk nodig hebben. Gedurende het traject houden we bij of we op schema liggen. Als blijkt dat er minder sessies nodig zijn, verkorten we het traject. Mochten er meer sessies nodig zijn, verlengen we het traject.

Na het kennismakingsgesprek betaal je de vanaf-prijs van €300 vooraf. Er wordt tevens een verwachte prijs besproken aan de hand van je doel en de intensiteit. Als de totaalprijs hoger is dan €300, dien je het resterende bedrag binnen 7 dagen na het kennismakingsgesprek te betalen (de prijs wordt altijd vooraf besproken en samen vastgelegd). De facturen betaal je eenvoudig online met iDeal. Gedurende het traject kijken we natuurlijk of we op schema zitten en minder of meer sessies nodig hebben. Dit gaat natuurlijk ook altijd in overleg. 

Na iedere sessie maak ik een gespreksverslag inclusief de afgesproken doelen, aandachtspunten en eventuele informatie en links. Zodra we starten met het traject, krijg je toegang tot een app waarin je eenvoudig al deze documenten en bestanden kunt vinden.

Van maandag tot en met donderdag van 18:00 uur tot 21:00 en van vrijdag tot en met zondag van 09:00 uur tot en met 20:00 uur. Mocht een ander tijdstip je toch beter uitkomen, kunnen we altijd kijken wat mogelijk is! Middels een app kun je de beschikbaarheid bekijken en eenvoudig sessies inplannen. 

Zodra we starten met het traject, krijg je toegang tot een app waarmee jij de sessies kunt inplannen. Je kunt zo ook een sessie afzeggen of verplaatsen naar een andere datum. Als je dit minimaal 24 uur van tevoren aangeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Het kennismakingsgesprek en eerste gesprek duren gemiddeld 1 uur, net als eventuele tussenmetingen en het eindgesprek. De reguliere sessies duren gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Bij een traject en strippenkaart zit WhatsApp-ondersteuning inbegrepen. Dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 06:00 uur ‘s morgens tot 20:00 uur ‘s avonds binnen 2 uur reactie krijgt op jouw vraag. Ook kun je via WhatsApp tips en peptalks ontvangen, mocht je hier behoefte aan hebben.

Als jij samen met iemand anders hetzelfde doel hebt, kun je ervoor kiezen om te starten met duo-coaching. Zo motiveer je elkaar en heb je nog een extra stok achter de deur! Een duo-traject verloopt hetzelfde als een 1-op-1 traject met als enige verschil dat we de sessies met zijn drieën doen. Ook wordt er een groepsapp aangemaakt in WhatsApp waarmee jullie 24/7 kunnen rekenen op extra ondersteuning. Als één van de twee onverwachts niet aanwezig kan zijn tijdens de sessie, wordt hij/zij later telefonisch bijgepraat. Betalingen worden indien gewenst opgesplitst in twee gelijke facturen.

Coaching bij Smile a Lot is gericht op het creëren van een gezonde levensstijl. Doelen waar we aan werken en vragen die ik beantwoord zijn gericht op mindset, voeding en beweging.

Heb jij een probleem met je (mentale of fysieke) gezondheid? Overleg dan eerst met je behandelend arts of huisarts. Zo weten we zeker dat deze vorm van coaching geschikt is voor jou. Ik ben namelijk geen dokter of psycholoog. Twijfel je? Neem dan contact met me op via de contactgegevens op de contactpagina.

Contact