No more excuses...

aanbod coaching

Bij Smile a Lot kun je kiezen uit 1 op 1 coaching en online coaching. Dankzij de flexibele uren – zowel in de avonden als in de weekenden – kun je ondanks een volle agenda toch je gezondheid op #1 zetten. Ook jij kunt happy, healthy en fit zijn, zolang je motivatie en drive maar groot genoeg zijn. Dus, are you in?  

Happy, healthy & fit

Bij het aanpassen van je levensstijl is het belangrijk om gecoacht te worden op een manier die voor jou (en je agenda) werkt. Een gebrek aan tijd en energie kan leiden tot ongezonde keuzes en gewoontes. Daarnaast weet je door de grote hoeveelheid informatie vaak niet waar je moet beginnen met het aanpassen van je levensstijl. Smile a Lot biedt hiervoor de oplossing. Ieder traject, zowel online als 1 op 1, wordt afgestemd op je persoonlijke doel en passend gemaakt voor jouw agenda. Zo ben je zeker van een blijvende verandering die je, ook na de laatste sessie, zelf kunt voortzetten.

Aanbod coaching

healthy groceries

1:1 coaching

1 op 1 coaching met een persoonlijke, no nonsense aanpak die erop gericht is dat jij het beste uit jezelf naar boven haalt. Het aantal sessies en de intensiteit zijn afhankelijk van jouw doelen en verwachtingen.

healthy meals cooking

Duo coaching

Met je partner, vriend(in) of familielid een coach-traject aangaan, is zowel praktisch als motiverend. Dankzij een duidelijk plan en handige tips werken jullie samen toe naar een fitte en gezonde levensstijl.

online coaching health

Online coaching

Alle afspraken en to do’s zorgen vaak voor een volle agenda. Met korte, online sessies, los en als strippenkaart, word je gemotiveerd en geïnspireerd om jouw happy, healthy & fit doelen te behalen.

Voordelen coaching bij Smile a Lot

1

Coaching op maat

Ieder traject, zowel online als 1 op 1, is gericht op jou als individu. Het aantal sessies en de intensiteit zijn afhankelijk van jouw doelen en wensen. Hierdoor zit je niet vast aan een vooraf bepaald pakket. Tijdens het kennismakingsgesprek en gedurende het traject bepalen we samen wat werkt voor jou. 

2

Avond & weekend

Een volle agenda mag niet de reden zijn dat jij minder gezond leeft. Daarom kun je ook in de avonduren (tot 21.00) en in de weekenden (van 09:00 tot 20:00) gecoacht worden. Ook kun je ervoor kiezen om de ene week meer gecoacht te worden en de andere week weer minder. Zo kun je de sessies afstemmen met je andere afspraken.

3

24/7 Ondersteuning

Volg je een online traject of een 1 op 1 traject, dan kun je op ieder moment van de dag rekenen op ondersteuning via WhatsApp. Zo kun je jouw vraag stellen, tips krijgen of -als je dat nodig hebt- een peptalk krijgen. Van maandag t/m zondag tussen 06.00 uur en 20.00 uur ontvang je binnen 2 uur een reactie of antwoord.

4

Al jouw info binnen handbereik

Smile a Lot werkt met Trainin. Een betrouwbaar softwareprogramma dat ervoor zorgt dat je altijd bij je documenten kunt. Dit uiteraard met een eigen, veilige inlog. Alles vind je op één plek: van meetresultaten tot recepten en van handige links tot jouw eigen stappenplan. Ook kun je middels een rooster jouw volgende afspraak plannen en/of wijzigen.

5

Realistische doelen

Of je nu een losse sessie, strippenkaart of traject afneemt, bij Smile a Lot word je gecoacht op basis van een haalbaar en realisitisch doel. Kleine veranderingen die we stap voor stap monitoren tot het een gewoonte wordt. Dit kost dan wel meer tijd, maar is wel dé manier om je levensstijl zo te veranderen dat je deze ook na onze laatste sessie kunt blijven volhouden.

6

Focus op mindset, voeding & beweging

Een gezonde levensstijl is gebaseerd op drie focuspunten: de juiste mindset, gezonde voeding en voldoende beweging. Iedereen is anders en daarom ligt de focus bij jou misschien niet op je eetpatroon maar juist op het creëren van een andere mindset of op frequenter bewegen. Samen bepalen we op welk onderdeel we gaan focussen, zodat je jouw doel behaalt. 

Motivatie, inspiratie en gezonde tips en tricks direct in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Laat dan je mailadres en vraag achter via de onderstaande knop of neem contact met me op via de contactgegevens onderaan de pagina.

Bij Smile a Lot wordt gecoacht op een no nonsense manier. Door een eerlijke en soms confronterende aanpak word je geïnspireerd en gemotiveerd. Daarnaast zorgt de mogelijkheid tot coaching bij jouw thuis en in avonden en weekenden ervoor dat je ondanks je drukke agenda toch jouw gezonde doelen kunt behalen. Het stappenplan, de tips en adviezen zijn erop gericht dat jij je gezonde levensstijl na afloop van ons traject ook zonder mij kunt volhouden. 

Coaching bij Smile a Lot is gericht op het creëren van een gezonde levensstijl. Doelen waar we aan werken en vragen die ik beantwoord zijn gericht op mindset, voeding en beweging.

Als je binnen 7 dagen na een losse sessie toch besluit een traject te boeken, worden de kosten voor de losse sessie verrekend met de totale prijs. Zodra je een losse sessie, traject of strippenkaart boekt, krijg je toegang tot een app waarmee je eenvoudig een sessie kunt afzeggen en/of verplaatsen. Zorg er wel voor dat je dit binnen 24 uur voor de geplande sessie doet zodat er geen kosten verrekend worden! Je kunt er echter ook voor kiezen om 2 keer een kortere sessie in te plannen als je agenda dit beter toelaat. Neem hiervoor contact met me op via de app of via de contactgegevens op mijn website.

Zodra je een losse sessie, traject of strippenkaart boekt, krijg je toegang tot een app waarmee je eenvoudig een sessie kunt afzeggen en/of verplaatsen. Zorg er wel voor dat je dit minimaal 24 uur voor de geplande sessie doet zodat er geen kosten verrekend worden! Je kunt er echter ook voor kiezen om 2 keer een kortere sessie in te plannen. Neem hiervoor contact met me op via de app of via de contactgegevens op mijn website.

Bij een traject en strippenkaart zit WhatsApp-ondersteuning inbegrepen. Dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 06:00 uur ‘s morgens tot 20:00 uur ‘s avonds binnen 2 uur reactie krijgt op jouw vraag. Ook kun je via WhatsApp tips en peptalks ontvangen, mocht je hier behoefte aan hebben. 

Heb jij een probleem met je (mentale of fysieke) gezondheid? Overleg dan eerst met je behandelend arts of huisarts. Zo weten we zeker dat deze vorm van coaching geschikt is voor jou. Ik ben namelijk geen dokter of psycholoog. Twijfel je? Neem dan contact met me op via de contactgegevens op de contactpagina.

Contact