Let's get in touch...

Contact

Wil je meer informatie over coaching of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact met me op via het mailadres of telefoonnummer onderaan de pagina. Je kunt je vraag ook sturen via het contactformulier. Als je jouw contactgegevens achterlaat, reageer ik binnen 48 uur op je bericht. 

Contact

Let's Talk

Maak een afspraak

Motivatie, inspiratie en gezonde tips en tricks direct in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Laat dan je mailadres en vraag achter via de onderstaande knop of neem contact met me op via de contactgegevens onderaan de pagina.

Bij Smile a Lot wordt gecoacht op een no nonsense manier. Door een eerlijke en soms confronterende aanpak wordt jij geïnspireerd en gemotiveerd. Daarnaast zorgt de mogelijkheid tot coaching bij jouw thuis en in avonden en weekenden ervoor dat je ondanks je drukke agenda toch jouw gezonde doelen kunt behalen. Het stappenplan, de tips en adviezen zijn erop gericht dat jij je gezonde levensstijl na afloop van ons traject ook zonder mij kunt volhouden. 

Coaching bij Smile a Lot is gericht op het creëren van een gezonde levensstijl. Doelen waar we aan werken en vragen die ik beantwoord zijn gericht op mindset, voeding en beweging.

Als je binnen 7 dagen na een losse sessie toch besluit een traject te boeken, worden de kosten voor de losse sessie verrekend met de totale prijs. Zodra je een losse sessie, traject of strippenkaart boekt, krijg je toegang tot een app waarmee je eenvoudig een sessie kunt afzeggen en/of verplaatsen. Zorg er wel voor dat je dit binnen 24 uur voor de geplande sessie doet zodat er geen kosten verrekend worden! Je kunt er echter ook voor kiezen om 2 keer een kortere sessie in te plannen als je agenda dit beter toelaat. Neem hiervoor contact met me op via de app of via de contactgegevens op mijn website.

Zodra je een losse sessie, traject of strippenkaart boekt, krijg je toegang tot een app waarmee je eenvoudig een sessie kunt afzeggen en/of verplaatsen. Zorg er wel voor dat je dit binnen 24 uur voor de geplande sessie doet zodat er geen kosten verrekend worden! Je kunt er echter ook voor kiezen om 2 keer een kortere sessie in te plannen. Neem hiervoor contact met me op via de app of via de contactgegevens op mijn website.

Bij een traject en strippenkaart zit WhatsApp-ondersteuning inbegrepen. Dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 06:00 uur ‘s morgens tot 20:00 uur ‘s avonds binnen 2 uur reactie krijgt op jouw vraag. Ook kun je via WhatsApp tips en peptalks ontvangen, mocht je hier behoefte aan hebben. 

Heb jij een probleem met je (mentale of fysieke) gezondheid? Overleg dan eerst met je behandelend arts of huisarts. Zo weten we zeker dat deze vorm van coaching geschikt is voor jou. Ik ben namelijk alleen een coach en geen dokter of psycholoog. Twijfel je? Neem dan contact met me op via de contactgegevens op de contactpagina.

BLOG