No more excuses...

Online coaching

Zorgt jouw drukke agenda ervoor dat je jouw gezonde doelen niet behaalt? Dan is online coaching iets voor jou! Dankzij korte online sessies kun je direct aan de slag met praktische tips & tricks. Door regelmatig te sparren, heb je een extra stok achter de deur om je gezondheid op #1 te (blijven) zetten. 

Online strippenkaart

€ 80

4 sessies
24/7 WhatsApp ondersteuning
Incl. stappenplan & evaluatie

Korte sessies met veel impact

Online coaching helpt je om je gezondheid op #1 te (blijven) zetten. Met korte sessies van ongeveer een half uur per keer vertel jij wat jouw knelpunten zijn en waar je tegenaan loopt. Ik voorzie je van kleine maar effectieve stappen die je helpen om gezonde en bewuste keuzes te maken in het dagelijks leven. Iedereen kan een half uurtje van zijn of haar tijd missen. Het kan zelfs in je pauze of tijdens het koken. Als coach zorg ik voor informatie, motivatie en inspiratie om door te zetten en je doelen te behalen.

No more excuses… Your body and mind will thank you for it!

Online strippenkaart

3 maanden geldig – flexibel in te plannen

4 sessies

€80

Eenvoudig te verlengen

Vooraf telefonisch contact zodat we voorbereid het traject beginnen en direct kunnen starten.

20210213_112808-1

Focus

Happy

Beter in je vel zitten door lekker en gezond eten en voldoende ontspanning & beweging. Dit geeft je motivatie en energie om de dagen volop te benutten.

Healthy

Je lichamelijke en mentale gezondheid krijgen een boost door goed te eten en meer te bewegen.

Fit

Meer bewegen zorgt voor een sterk lichaam, meer energie, lagere stresslevels en een betere nachtrust.

Losse sessie

Wil je even sparren, heb je een duwtje in de goede richting nodig of wil je weten waar je moet beginnen of hoe je verder moet met bepaalde doelen? Dan is een eenmalige sessie the way to go! Besluit je na het gesprek dat je toch meer coaching wilt?  Dan wordt de eenmalige sessie verrekend met de totaalprijs.

Prijs per sessie

€25

Ongeveer 30 minuten per sessie

Ook mogelijk in de avonduren en weekenden

Voordelen coaching bij Smile a Lot

1

Coaching op maat

Ieder traject, zowel online als 1 op 1, is gericht op jou als individu. Het aantal sessies en de intensiteit zijn afhankelijk van jouw doelen en wensen. Hierdoor zit je niet vast aan een vooraf bepaald pakket. Tijdens het kennismakingsgesprek en gedurende het traject bepalen we samen wat werkt voor jou. 

2

Avond & weekend

Een volle agenda mag niet de reden zijn dat jij minder gezond leeft. Daarom kun je ook in de avonduren (tot 21.00) en in de weekenden (van 09:00 tot 20:00) gecoacht worden. Ook kun je ervoor kiezen om de ene week meer gecoacht te worden en de andere week weer minder. Zo kun je de sessies afstemmen met je andere afspraken.

3

24/7 Ondersteuning

Volg je een online traject of een 1 op 1 traject, dan kun je op ieder moment van de dag rekenen op ondersteuning via WhatsApp. Zo kun je jouw vraag stellen, tips krijgen of -als je dat nodig hebt- een peptalk krijgen. Van maandag t/m zondag tussen 06.00 uur en 20.00 uur ontvang je binnen 2 uur een reactie of antwoord.

4

Al jouw info binnen handbereik

Smile a Lot werkt met Trainin. Een betrouwbaar softwareprogramma dat ervoor zorgt dat je altijd bij je documenten kunt. Dit uiteraard met een eigen, veilige inlog. Alles vind je op één plek: van meetresultaten tot recepten en van handige links tot jouw eigen stappenplan. Ook kun je middels een rooster jouw volgende afspraak plannen en/of wijzigen.

5

Realistische doelen

Of je nu een losse sessie, strippenkaart of traject afneemt, bij Smile a Lot word je gecoacht op basis van een haalbaar en realisitisch doel. Kleine veranderingen die we stap voor stap monitoren tot het een gewoonte wordt. Dit kost dan wel meer tijd, maar is wel dé manier om je levensstijl zo te veranderen dat je deze ook na onze laatste sessie kunt blijven volhouden.

6

Focus op mindset, voeding & beweging

Een gezonde levensstijl is gebaseerd op drie focuspunten: de juiste mindset, gezonde voeding en voldoende beweging. Iedereen is anders en daarom ligt de focus bij jou misschien niet op je eetpatroon maar juist op het creëren van een andere mindset of op frequenter bewegen. Samen bepalen we op welk onderdeel we gaan focussen, zodat je jouw doel behaalt. 

Motivatie, inspiratie en gezonde tips en tricks direct in je mailbox

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Laat dan je mailadres en vraag achter via de onderstaande knop of neem contact met me op via de contactgegevens onderaan de pagina.

Vier sessies kunnen voor gerichte en kleinere veranderingen al een groot verschil maken. Zo weet je zeker dat je niet voor onnodig veel sessies betaald. Door te beginnen met 4 sessies wordt er een goede basis gelegd voor eventuele grotere veranderingen van jouw levensstijl. Je kunt je strippenkaart eenvoudig verlengen via de app. 

Zodra ik jouw aanvraag ontvang, plannen we een datum voor een telefonische intake. Tijdens dit gesprek bepalen we het doel waar we op gaan focussen. Ook vraag ik je om een aantal gegevens zodat je toegang krijgt tot onze app. Via deze app ontvang je de factuur en kun je direct starten met het inplannen van je sessie(s). Ook kun je vanaf dat moment gebruikmaken van WhatsApp-ondersteuning waarmee je 24/7 antwoord krijgt op al je vragen over een gezonder en fitter leven.

Als je binnen 7 dagen na een losse sessie toch besluit meer begeleiding te willen, worden de kosten voor deze sessie verrekend met de strippenkaart. Zo betaal je nooit teveel voor jouw gezondheid!

Van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 21:00 en van vrijdag tot en met zondag van 09:00 uur tot en met 20:00 uur. Mocht een ander tijdstip je toch beter uitkomen, kunnen we altijd kijken wat mogelijk is! Via de app waar jij toegang tot krijgt zodra de strippenkaart ingaat, kun je kijken welke data en tijdstippen nog beschikbaar zijn.

Een online sessie duurt gemiddeld 30 minuten.

Een strippenkaart is 3 maanden geldig vanaf de eerste sessie.

Bij een traject en strippenkaart zit WhatsApp-ondersteuning inbegrepen. Dit houdt in dat je van maandag tot en met zondag van 06:00 uur ‘s morgens tot 20:00 uur ‘s avonds binnen 2 uur reactie krijgt op jouw vraag. Ook kun je via WhatsApp tips en peptalks ontvangen, mocht je hier behoefte aan hebben.

Na iedere sessie maak ik een gespreksverslag inclusief de afgesproken doelen, aandachtspunten en eventuele informatie en links. Zodra we starten met het traject, krijg je toegang tot een app waarin je eenvoudig al deze documenten en bestanden kunt vinden.

Zodra de factuur voor de strippenkaart is betaald, krijg je toegang tot een app waarmee jij de sessies kunt inplannen. Je kunt zo ook een sessie afzeggen of verplaatsen naar een andere datum. Als je dit minimaal 24 uur van tevoren aangeeft, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Coaching bij Smile a Lot is gericht op het creëren van een gezonde levensstijl. Doelen waar we aan werken en vragen die ik beantwoord zijn gericht op mindset, voeding en beweging.

Heb jij een probleem met je (mentale of fysieke) gezondheid? Overleg dan eerst met je behandelend arts of huisarts. Zo weten we zeker dat deze vorm van coaching geschikt is voor jou. Ik ben namelijk geen dokter of psycholoog. Twijfel je? Neem dan contact met me op via de contactgegevens op de contactpagina.

Contact