Workout with me!

ONLINE personal TRAINING

Privé sportlessen waarmee je vanuit je woonkamer fitter wordt. Door de persoonlijke aanpak, wekelijkse actiepunten en tips & tricks voor @home workouts wordt je training leuk én effectief!  

3 proeflessen

€ 25

Give it a try!

Workout with me!

Online lessen gericht op cardio, mobiliteit en/of functionaliteit waarmee jij vanuit huis fitter kunt worden onder begeleiding. Deze privélessen zijn helemaal gericht op je persoonlijke doelen. Vooraf vindt er een telefonische of online intake plaats waarin jij je doelen en verwachtingen deelt. De oefeningen en online sportlessen worden hier geheel op aangepast. Maar let op: door de persoonlijke aanpak en vaste data & tijden zijn er beperkte plekken beschikbaar. Bekijk de planning, koop een strippenkaart en schrijf je alvast in voor een les! Ik neem binnen 24 uur contact op om een datum te plannen voor de intake ;).

Klik op een van de onderstaande knoppen voor meer informatie over de sportlessen.

Online training

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar i.v.m. de persoonlijke aanpak. Interesse? Bekijk de planning en boek een les! Binnen 24 uur neem ik contact met je op om een intake in te plannen!

3 proeflessen (eenmalig)

€25

Losse les - 3 maanden geldig

€20

4 lessen - 3 maanden geldig

€60

10 lessen - 6 maanden geldig

€130

LESROOSTER

Bekijk per type les de beschikbare data en tijd. Je kunt direct een les of strippenkaart boeken & kopen.

Voordelen van online personal training

B

Eerst een intake

voordat we beginnen, plannen we eerst een telefonische intake. Zo wordt duidelijk waar je aan wilt werken en wat je fitness-level is. Hier worden de trainingen op afgestemd.

P

Flexibel boeken

Zodra je een les koopt, krijg je een persoonlijk account. Hier kun Je de training tot 24 uur voordat het begint boeken. Annuleren zonder kosten kan tot 2 uur vooraf.

W

Incl. wekelijkse check

Als je dat wilt. plannen we wekelijks een check waarin we actiepunten opstellen voor de aankomende week. Zo blijf je ook tussen de trainingen door gemotiveerd en fit.

D

Iedere les is anders

Met een strippenkaart kun je alle soorten lessen volgen. Geen les is hetzelfde. Deze variatie zorgt ervoor dat je iedere spiergroep traint en dat het leuk blijft om te sporten!

C

Oefeningen voor thuis

Om ervoor te zorgen dat je goed en veilig traint, krijg je bij een strippenkaart ook een plan toegestuurd met foto’s en uitleg voor thuisoefeningen.

N

Eenvoudig online

De trainingen worden live gestreamd via Teams (je hebt geen account nodig om deel te nemen). Het enige dat je nodig hebt is internet en een mobiel of laptop.

Online personal training

Twijfel?

Ik geef je graag meer informatie! Via de onderstaande knop kun je je gegevens achterlaten. Binnen 24 uur neem ik contact met je op. Zo kan ik al je vragen beantwoorden en kunnen we samen kijken of online personal training bij je past.